SPIRITUS DEI IV., Detektivka

21,90

Stan Dirdeny

SPIRITUS DEI V. del,

Detektivka


Informacije o knjigi:
Število strani: 209
Format: A5 (145 mm x 205 mm)
Vezava: šivana broširana (mehka) z zavihki
ISBN: 978-961-963-054-9

Čas dobave:
– Poštnino za Slovenijo plača pisatelj.
– Knjiga je natisnjena ter dosegljiva do razprodaje zalog. V primeru ponatisa naročene knjige se rok dobave podaljša glede na tehnične zahteve proizvodnje končnega izdelka v izbrani tiskarni. Rok dobave je v normalnih pogojih oziroma takrat, ko obstaja zaloga, izveden od naročila ter plačila v roku treh delovnih dni.

DDV NI OBRAČUNAN NA OSNOVI PRVEGA ODSTAVKA 94.ČLENA ZDDV-1

Opis

DETEKTIVKA, 5. del

Sorchi Hopper, še ne štirinajstletnemu, radoživemu, precej samosvojemu in samostojnemu dekletu, starša prikrivata pomembna dejstva o preteklosti. Ker se ji med odraščanjem dogajajo nenavadne stvari in ko povsem po naključju izve nekaj drobtinic, ki ji zamajajo življenje, se raziskovanja loti sama kot prava detektivka.
V Marlonu ji nihče od očkovih in maminih prijateljev, ki o preteklih dogodkih kaj vedo, ne želi ničesar pojasniti. Pomagajo ji samo sicer zvesti prijatelji, Dorianova otroka, kako leto mlajši Darren in njegova mlajša sestra Orla, in Paulova hči Nessa, a so povsem običajni otroci, ki jim paranormalna dogajanja niso blizu in o preteklih dogodkih v Marlonu še manj vedo kot Sorcha.
Šele, ko povsem po naključju k sodelovanju pritegnejo tudi Nessinega dedka, gospoda Franklina Doolittla, se njihovo raziskovanje razmahne v povsem nepričakovano smer.

Dodatne informacije

SPIRITUS DEI V., Detektivka

Mehka šivana vezava