AUDIBOOK

Bilo je le vprašanje časa, kdaj in kako se bodo knjige avtorja Dirdeny Stana srečale s to novo in tehnološko prav spodbudno obliko knjižnih del. Seveda je audio zapis star. Prve zapise fonograma najdemo že iz leta 1877. Ampak danes v 21. stoletju, ko pa se srečujemo s temi precej nadgrajenimi oblikami zvokovnega zapisa dejansko na vsakem koraku, pa o tem niti ne premišljujemo. Prav zaradi spodbude bralcev ob dani tehnologiji,  je avtor že dalj časa premišljeval o prav tej obliki knjižnega zapisa. Predvsem zelo prijazna oblika tehnologije ljudem, ki zaradi zdravstvenih ali drugih težav težko berejo. A vseeno je prav tak zapis primeren še za druge uporabnike. Pogosto se zaradi službenih ali drugih obveznosti in opravil znajdemo v primežu utrujenosti, v kateri nismo sposobni opravljati umskih del.
Novica o namenu izdelave je bila kakor “strela iz jasnega” in povsem nepričakovana. Samo izdelavo bo nadziralo in izvedlo podjetje AUDIOBOOK d.o.o., ki pa ne odgovarja za knjižne vsebine. Podjetje AUDIOBOOK d.o.o. ima ekskluzivno pravico do prodaje in distribucije zvočnih knjig avtorja Stana Dirdenyja.
Zvočne knjige se bo dalo do preklica teh podatkov kupiti izključno in samo preko ponudnika, oziroma na spletni strani https://www.audibook.si/. Knjige bodo prej ali slej tudi na razpolago v slovenskih knjižnicah. Za kakršnokoli vprašanje o nabavi ali drugih informacijah o zvočnih knjig, lahko tudi neposredno povprašate avtorja preko elektronske pošte info@standirdeny.com ali stan.dirdeny@gmail.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FILM-1
FILM-2
FILM-3
FILM-4
FILM-5