STAN DIRDENY

Čeprav je že v pozdravnem tekstu napisanih nekaj osnovnih informacij o meni, pa lahko skoraj vse zanimive informacije najdete v predelu »Nekaj o meni«. Naj v tem odstavku navedem le nekaj vzrokov, čemu sem se odločil za izbiro psevdonima. Že leto dni nastopam po vsej Sloveniji in marsikdaj sem prejel vprašanje, čemu tuje ime. Kaj bi bilo narobe, če bi se imenoval tako, kakor se?
Preprosto nič ne bi bilo narobe. Kakor sem že pojasnil v predelu »O meni«, sem se namerno odločil za psevdonim, ker sem prepričan, da bo morda le pritegnil zanimanje še koga iz tujine. In prav zaradi tega, si želim, da bi lahko z uspehom ponesel ime svoje domovine tja, kjer je še ne poznajo tako dobro. Zato pišem s tem imenom. A vseeno, dela so uspešna tako doma ali v tujini samo takrat, ko bralec z veseljem poseže po novih pustolovščinah izpod istega ustvarjalca.
Kako pa sem začel, je zapisano le korak od tega mesta, kjer se trenutno nahajamo. Vse podrobnosti najdete v predelu »Nekaj o meni«. A še raje pa bom odgovoril na kakšno vprašanje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FILM-1
FILM-2
FILM-3
FILM-4
FILM-5