21,90

Stan Dirdeny

VAGABUNDI V. Nesmrtna elita 1. del


Informacije o knjigi:
Število strani: 220
Format: A5 (145 mm x 205 mm)
Vezava: šivana broširana (mehka) z zavihki
ISBN: 978-961-96534-4-9

Čas dobave:
– Poštnino za Slovenijo plača pisatelj.
– Knjiga je natisnjena ter dosegljiva do razprodaje zalog. V primeru ponatisa naročene knjige se rok dobave podaljša glede na tehnične zahteve proizvodnje končnega izdelka v izbrani tiskarni. Rok dobave je v normalnih pogojih oziroma takrat, ko obstaja zaloga, izveden od naročila ter plačila v roku treh delovnih dni.

DDV NI OBRAČUNAN NA OSNOVI PRVEGA ODSTAVKA 94.ČLENA ZDDV-1

Opis

VAGABUNDI 5, Nesmrtna elita 1.del

Ko so se Gabriel, Casper, Maya, Sarah in Lea z onemoglim Robertom vrnili iz Horianovih jam na Nebeške poljane, jih je presenetil mraz in globok sneg. Odločili so se, da se bodo zatekli po pomoč v čarovniško mesto, a je bilo prazno, ker je bilo do tal porušeno. Edina zgradba, ki je bila še cela, je bil zapor, zato so si tam v jedilnici zakurili in v njej preživeli nekaj dni. Pojavil se je starec, Scott, ki se jim je pridružil in jih spremljal v puščavo v Casperjevo trdnjavo. A takoj, ko so prestopili mejo Nebeških poljan, je Casper spet ostarel, in še preden so prišli do obzidja mesta, je umrl. Od Aure so izvedeli, da jih ni bilo trideset let.

Po Casperjevem pogrebu so se Gabriel in prijatelji v Scottovi družbi odpravili dalje iskat tisto, zaradi česar so jih pravzaprav poslali v ta vek. Ko jim Scott pomaga vstopiti v nevidno mesto Elitnikov, se umakne, tako da so prepuščeni sami sebi. Onemogli Robert te nevarne poti ne zmore in omahne v prepad, zato so ga izgubili. Tudi postarana Maya, Sarah in Lea izginejo, tako da Gabriel ostane sam in se sam spopada s težavami, ko ga vtaknejo v zapor, a na svoje presenečenje v zaporu naleti na prav vse svoje prijatelje, ki so pravkar prišli iz srednjega veka.

Dodatne informacije

VAGABUNDI 5., Nesmrtna elita 1. del

Mehka šivana vezava