VAGABUNDI III. Časovna past 2.

21,90

Stan Dirdeny

VAGABUNDI III. Časovna past 2. del


Informacije o knjigi:
Število strani: 289
Format: A5 (145 mm x 205 mm)
Vezava: šivana broširana (mehka) z zavihki
ISBN: 978-961-96305-9-4

Čas dobave:
– Poštnino za Slovenijo plača pisatelj.
– Knjiga je natisnjena ter dosegljiva do razprodaje zalog. V primeru ponatisa naročene knjige se rok dobave podaljša glede na tehnične zahteve proizvodnje končnega izdelka v izbrani tiskarni. Rok dobave je v normalnih pogojih oziroma takrat, ko obstaja zaloga, izveden od naročila ter plačila v roku treh delovnih dni.

DDV NI OBRAČUNAN NA OSNOVI PRVEGA ODSTAVKA 94.ČLENA ZDDV-1

Opis

VAGABUNDI 3, Časovna past

   Po odhodu skupine iz srednjega veka sta Gabriel in Casper pristala sredi prazne puščave v neznanem času. Ostalih prijateljev iz skupine ni bilo na spregled, zato sta se odločila, da jih bosta poiskala. Ker se je Casper pri pristanku poškodoval, ga je Gabriel nosil skozi puščavo na hrbtu dva dneva, dokler nista prišla do ostanka porušenih zgradb velikega mesta. Čeprav je bilo mesto videti prazno, sta naletela na prebivalce, ki so oskrbeli poškodovanega Casperja. Po ljudeh in tehnologiji, ki so jo uporabljali, sta sklepala, da sta pristala v daljni prihodnosti.   Kasneje je Casper povsem naključno srečal Roberta, ki pa je bil obrih dvajset let starejši kot pri odhodu iz srednjega veka.
Gabriel in Casper sta v mestu spoznala nove ljudi, kar pa je pripeljalo do veliko zapletov tako za Gabriela kot za Casperja. Neprostovoljno sta se ločila, ker so se ujeli v časovno zanko, in se spet srečala, ko je bil Casper starejši za enaindvajset let, čeprav je za Gabriela potekel samo en dan. Ob Casperju je bila tudi Maya, tako da so se vsi trije odpravili poiskat Rebecco, Alexa in Roberta, ki je brez slovesa ponovno odšel neznano kam.

Dodatne informacije

VAGABUNDI 3., Časovna past 2. del

Mehka šivana vezava