VAGABUNDI II. Čarovniški rod 2.del

21,90

Stan Dirdeny

VAGABUNDI II. Čarovniški rod 2. del


Informacije o knjigi:
Število strani: 261
Format: A5 (145 mm x 205 mm)
Vezava: šivana broširana (mehka) z zavihki
ISBN: 978-961-96305-7-0

Čas dobave:
– Poštnino za Slovenijo plača pisatelj.
– Knjiga je natisnjena ter dosegljiva do razprodaje zalog. V primeru ponatisa naročene knjige se rok dobave podaljša glede na tehnične zahteve proizvodnje končnega izdelka v izbrani tiskarni. Rok dobave je v normalnih pogojih oziroma takrat, ko obstaja zaloga, izveden od naročila ter plačila v roku treh delovnih dni.

DDV NI OBRAČUNAN NA OSNOVI PRVEGA ODSTAVKA 94.ČLENA ZDDV-1

Opis

VAGABUNDI II, Čarovniški rod

   Lava je Gabrielu predstavila težave s svojo predhodnico Odilio de Morse, ki jih je Gabriel sklenil rešiti, zato ga je s prijatelji in novim mrtvaškim zaveznikom in prijateljem Holugom poslala v srednji vek.
Pristali so v letu 1306, kjer so naleteli na nekdanjega vojaškega poveljnika Drustana. Pridobili so si njegovo zaupanje in prijateljstvo, zato jim je Drustan sklenil pomagati do njihovega cilja, da bi uničili kruto kraljico Odilio de Morse.
Mladi prijatelji so se močno navezali na Drustana, a se je tudi Drustan nanje. Predstavljali so mu družino, ki jo je izgubil pred leti. Varno jih je popeljal skozi mnoge prigode v zanje tako nenavadnem okolju in času. Čeprav se je možakar kmalu zavedel, da se mu bliža konec, se ni predal. Tudi takrat, ko se je Gabrel okužil s kugo, ni obupal in je priskočil na pomoč tako, da je prelisičil svoje nekdanje vojake, da so se še pravi čas vrnili v Kraljevo vas. Čeprav povsem nemočen in sam izmučen, se je še naprej posvečal le mladim pustolovcem. Rad je poslušal njihove prigode iz časa, o katerem ni vedel ničesar.
Tako so se prebijali iz dneva v dan do velike bitke med uporniki in vojsko Odilie de Mors, ko so spoznali presenetljivo resnico.

Dodatne informacije

VAGABUNDI 2., Čarovniški rod 2. del

Mehka šivana vezava