1. KDO SMO?

Spletno prodajo knjig v celoti zastopa avtor, Stan Dirdeny. Za vse morebitne informacije o izdelkih se lahko tudi neposredno obrnete na pisatelja. Pisatelj, urednik spletne strani in pisec objavljenih člankov, Stan Dirdeny si pridrže vso pravico do posredovanja splošnih informacij in prodaje izdelkov. Za reševanje vseh nespornih reklamacij v zvezi s proizvodnjo, spletno prodajo preko spletne strani https://standirdeny.com in dostavo naročenega blaga odgovarja izključno avtor, Stan Dirdeny.

2. PIŠKOTKI

Če na našem spletnem mestu pustite komentar, se lahko odločite, da boste v piškotke shranili svoje ime, e-poštni naslov in spletno mesto. To so za vaše udobje, da vam ob ponovnem komentarju ni treba več izpolnjevati svojih podrobnosti. Ti piškotki bodo trajali eno leto. Če obiščete našo prijavno stran, bomo nastavili začasni piškotek, s katerim bomo ugotovili, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik. Ko se prijavite, bomo tudi nastavili več piškotkov, da bomo shranili vaše podatke za prijavo in izbire zaslona. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, piškotki z možnostmi zaslona pa trajajo leto dni. Če izberete »Zapomni si me«, bo vaša prijava vztrajala dva tedna. Če se odjavite iz računa, bodo piškotki za prijavo odstranjeni. Če uredite ali objavite članek, bo v vaš brskalnik shranjen dodaten piškotek. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in preprosto označi ID objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Izteče po 1 dnevu.

3. VDELANE VSEBINE Z DRUGIH SPLETNIH MEST

Članki na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. Videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelane vsebine z drugih spletnih strani se obnašajo povsem enako, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto. Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo z vdelano vsebino, vključno s sledenjem vaše interakcije z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

4. KAKO DOLGO HRANIMO VAŠE PODATKE?

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki obdržijo v nedogled. To je razlog, da lahko morebitne nadaljnje komentarje samodejno prepoznamo in odobrimo, namesto da jih držimo v čakalni vrsti za zmerjanje. Za uporabnike, ki se registrirajo na našem spletnem mestu (če obstajajo), shranimo tudi osebne podatke, ki jih posredujejo, v njihov uporabniški profil. Vsi uporabniki lahko kadarkoli vidijo, uredijo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen ne morejo spremeniti svojega uporabniškega imena). Skrbniki spletnih mest lahko te podatke vidijo in uredijo.

5. VAROVANJE PODATKOV

Avtor spletne strani, Stan Dirdeny ter uradno registrirana domena https://standirdeny.com/, postopa po Pravilniku o varovanju osebnih podatkov. Po skladu z GDPR in ZVOP bomo vse podatke brezpogojno varovali in jih uporabili zgolj za namen nakupa ali za poštno dostavo naročil na dom stranke. Za točnost podatkov, ki jih je uporabnik navedel  ne odgovarjamo.

6. KAKŠNE PRAVICE IMATE NAD SVOJIMI PODATKI?

Če imate na tem spletnem mestu račun ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje podatkov, ki smo jih dolžni hraniti za administrativne, pravne ali varnostne namene.

7. PLAČILO in PLAČILNI POGOJI

Uporabnik plača naročeno blago po ponudbi ali predračunu, ki ga sprocesira spletna stran, z neposredno bančno transakcijo na prodajalčev TRR kot je naveden na sporcesiranem predračunu v košarici, ali po kakšnem drugem plačilnem sredstvu, ki je na voljo pri ponudniku. Rok plačila in veljavnost tako sprocesiranega predračuna je 3 delovna dneva. Ponudnik je obvezen izdati račun le, če uporabnik (kupec) to izrecno zahteva. Račun bo izdan v pdf formatu in poslan uporabnikov (kupčev) e-naslov.

Plačilo ‘po povzetju’, po dostavi trenutno ni možno.

8. DOBAVNI ROK

Če ob izdelku ni drugače zapisano, splošno velja, da je dobavni rok do 7 delovnih dni po prejetem plačilu. V primeru podaljšanja dobavnega roka zaradi višje sile, letnega dopusta ali nepredvidenih dogodkov, vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali bo ta zapisan na spletni strani. Če se s podaljšanjem roka ne boste strinjali vam vrnemo nakazani denar v roku 5 dni.

9. DOSTAVA

Za dostavo naročil uporabljamo storitve Pošte Slovenije ali/in drugih dostavnih podjetji. Naročene izdelke vam dostavijo na naslov, ki ste ga navedli/a kot naslov za dostavo. Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete v skladu z navodili dostavnika.