POZDRAVLJENI 

Dobrodošli na spletni strani. Veliko bi rad povedal, ampak najboljše kar sem že lahko povedal, je napisano v mojih knjigah. Kdo sem, pa naj spregovorijo zgodbe, ki so začele nastajati leta 2013. Vsekakor začetki niso bili rožnati. Kot mnogi avtorji sem se tudi sam soočil z nešteto neznankami, težavami ter potmi, ki so bile prisotne vse od takrat, ko se mi je porodila ideja za roman pa do iskanja založnika in najlepšega trenutka do sedaj, ko sem svojo knjigo v knjižnici lahko prijel v roko. A bolj podrobne informacije se nahajajo v predelu »O meni«.

   Res je, da sem si izbral psevdonim »Stan Dirdeny«, po katerem lahko prepoznate moja dela, za katerim pa ne skrivam svoje identitete in me kljub temu lahko vidite takšnega, kakršen sem. Vem, da je knjiga samo takrat uspešna, če jo bralec z veseljem vzame v roko in se kasneje še kdaj pa kdaj vrne k njej. Zato sem po svojih najboljših možnostih, znanju in spretnosti, oblikoval spletno stran, da bi si lahko sleherni bralec knjig ter obiskovalec spletne strani pridobil zadosti informacij o predstavljenem delu.

  No, če ne tukaj, pa bom na sleherno vprašanje z velikim veseljem odgovoril preko objavljenega elektronskega naslova. Vesel bom vsakega mnenja pa tudi kritike, ker so dela, ki so že nastala in vsa tista, ki še bodo zagledala luč sveta, namenjena samo Vam, pustolovci in ljubitelji fantazijskih del.

   Naj ob zaključku še enkrat poudarim, koliko mi pomeni Vaše mnenje. Le ob dobri ideji in zgodbi se bomo srečevali še veliko let.

Skupen-plakatC
REKL-2
Volčja-zgodba-marec-2024C
REKL-1
Čarovniški-rod-marec-2024C
REKL-3
Časovna-past,-marec-2024C
SPLET-GRB
Horianove-jame-marec-2024SPLET

 

 

 

 

FILM-1
FILM-2
FILM-3
FILM-4
FILM-5