Prisotnost na odmevni spletni strani !

Tokrat z velikim veseljem sporočam, da so končno zagledale knjige iz zbirke VAGABUNDI in SPIRITUS DEI svetovno znano spletno stran “GOODREADS”. Spletna stran velja kot velik doprinos poznavalcem in oboževalcem knjig. Posamezen avtor zlahka predstavi sam sebe, svoja dela in še morda malenkosti, ki krepko doprinesejo k prepoznavnosti posameznika. Velika prednost same strani je možnosti objave v domačem ali materinskem jeziku, neglede na to, da se nahajajo lastniki v Združenih državah Amerike.

Ampak seveda, da pa zadeva le ni tako preprosta, sem kar hitro spoznal, kajti ob postavitvi lastnih del sem moral kar krepko dokazovati, kdo ali kaj sem in če sem sploh upravičen do objavljenih del. To in še marsikaj pa je nastalo zaradi osebne napake, ker nisem poslušal nasvetov tistih, ki so na portalu že nekaj let. Torej po pomotoma, ker se mi razpored ni zdel všečen, sem profil izbrisal. In prav zaradi tega so lastniki strani postali name pozorni. Takoj so zahtevali dokazila, da sem resnični “Stan Dirdeny”. No, ob tem moram izraziti veliko zadovoljstvo nad vsemi nadzori, ker sam sem bil že pred časom s stranjo podvržen hekerskim napadom. Ampak k sreči ni bilo posledic, ker se tako ne spletni strani https://standirdeny.com/ kot tudi GOODREADS ne hranijo PDF datoteke knjig. Ta pravica še zmeraj pripada le distributerju.

Skratka, kljub malim težavam in ob veliki pomoči osebnih prijateljic in izkušenih pisateljic, so informacije o vseh knjigah, ki sem jih ustvaril, dobro vidne. Dobrodošli na spletni strani https://www.goodreads.com/. Prednost strani je zagotovo v možnosti komunikacije s avtorjem. Prav tako lahko izrazite svoje mnenje o posameznem delu, zapisu, zbirki … Prepričan sem, da vsak avtor, ki in ko prejme odziv bralcev z veseljem prebere, kar mu sporočajo.
Nekako tako, kot je rečeno ob koncu filma “The Devil and Daniel Webster (2003)”:

“Pisatelji želijo, da ljudje preberejo, kar so zapisali.”