NEVARNOST GOLJUFIJE!

Po pregledu aktualnih podatkov na spletu o zbirki Vagabundi, s katerimi se nekako, ko je stvar že v teku, več ne da vplivati na širjenje dodatnih informacij, so bile kljub vsem varnostnim pristopom ter prilagojenemu oblikovanju vsebin najdene hude kršitve.

  Na spletnih straneh http://danijelamarijamandzic.tk/download/yEVTwAEACAAJ-vagabundi in http://nediljkapisleric.tk/download/yEVTwAEACAAJ-vagabundi so bili navedeni povsem napačni in zavajujoči podatki. Kopirano iz spletne strani danijelamarijamandzič.tk:

“Videti je, da iščete knjigo Vagabundi od avtorja Stan Dirdeny, ki žal ni več na voljo za nakup. Ampak ne skrbite, na danijelamarijamandzic.tk ponujamo skenirano brezplačno PDF različico knjige Vagabundi. Ta knjiga od avtorja Stan Dirdeny običajno stane 28,38 EUR, vendar jo lahko dobite brezplačno. Na našem partnerskem strežniku gostimo PDF datoteko. Če želite dobiti datoteko, se boste morda morali registrirati, ko kliknete spodnji gumb za prenos.”

Naj opomnimo, ob morebitnih podobnih spletnih straneh z zavajujočo vsebino, da nihče drug, razen založniške hiše ZALOŽNIŠTVO STELLA, društva “Lepe besede”, avtorja Stan Dirdeny ter knjižnic po zakonu in sklenjenih pogodbah ne sme ne prodajati, ne distribuirati in ne posredovati objavljenega gradiva brez soglasja ali pisnega dogovora z omenjenimi posamezniki ali družbami. Zadeva je javljena pristojnim organim in tako avtor kot založniška hiša ne odgovarjata za morebitne prevare, ki lahko ob registraciji, ki zahteva Vaše podatke, nastanejo.

V mesecu maju, 2020 so bila vsa dosedanja izdana dela, ustvarjena izpod rok avtorja Dirdeny Stana,  pretvorjena še v elektronsko obliko. Zaradi strogih pogojev izdaje tovrstne oblike obstajajo točno določeni postopki, pravilniki in pa vmesniki za predvajanje takšnih vsebin. Za pridobitev takšnega gradiva, se je potrebno registrirati na spletni strani založniške hiše http://publish-in.eu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FILM-1
FILM-2
FILM-3
FILM-4
FILM-5