ODGOVORNE OSEBE

  Prodajo knjig v celoti zastopata podjetje STELLA ZALOŽBA in društvo “LEPE BESEDE” Za vse morebitne informacije o izdelkih se lahko tudi neposredno obrnete na pisatelja. Podjetje STELLA ZALOŽBA in Društvo “LEPE BESEDE” si kot uradni zastopnik pisatelja, Dirdeny Stana neposredno pridržujeta vso pravico do posredovanja splošnih informacij in prodaje izdelkov. Oba zastopnika sta prav tako tudi odgovorna in pooblaščena za reševanje vseh nespornih reklamacij v zvezi s proizvodnjo, prodajo in dostavo naročenega blaga. Društvo in založniško podjetje STELLA, Robert Pokorny s.p. ne odgovarjata za vsebino knjig.

pisatelj:                 Stan Dirdeny
mobilni telefon:    040 283 825
spletna stran:       www.standirdeny.com
e-Pošta:                info@standirdeny.com
                               stan.dirdeny@gmail.com

STELLA ZALOŽNIŠTVO IN PREVAJANJE
Šmarješke Toplice 141,
8220 Šmarješke Toplice
Mobilni telefon: 031 843 173
E-pošta: stella.zalozba@gmail.com

Društvo “LEPE BESEDE”
Radovanova 7
2000 Maribor
Mobilni telefon: 040 283 825
E-pošta: drustvo.lepebesede@gmail.com

Sporočilo neposredno prejme avtor, pisatelj in administrator spletne strani, Stan Dirdeny. Nanj bo odgovoril v najkrajšem možnem času. Na podana mnenja, pohvale ali kritike načeloma ne odgovarja, ker gre zgolj za vaše osebno mnenje razen, če velja sporočilo še kot vprašanje. Vsako poslano sporočilo je zasebnega značaja in se ga ne bo objavilo na nobeni strani, neglede na podporno ali kritizirajočo se vsebino.
– Opcija “Predavanja, literarni obiiski”  omogoča zbiranje splošnih informacij o pogojih ali zahtevah avtorja za morebitne obiske v posameznih inštitucijah ali organizacijah.
– V opciji “Nasveti ali pomoč za literarno ustvarjanje” vam bo pisatelj odgovoril na vsako vprašanje neposredno povezano s samim ustvarjanjem  glede na tehnične zahteve. Na zastavljeno vprašanje vam bo iz svojih dosedanjih bogatih iizkušenj podal strokovno mnenje ali nasvet.

 

 

 

 

 

 

FILM-1
FILM-2
FILM-3
FILM-4
FILM-5