VAGABUNDI

   Preberite zbirko zgodb o mladih popotnikih, ki so se sredi zime podali na skrivnostne poti, ujete v časovno zanko. Potopite se v svet poln mistike, fantazije in skrivnostnih pustolovščin, ki ne bodo pustile ravnodušnega prav nikogar. Zakaj se je volčji trop prikradel na prag vasice Nickov dol ravno tistega dne, ko se je Gabriel s sestro vračal z zimskih radosti na poledenelem jezeru? Kdo sploh je Gabriel, ki mu je usoda na tako krut način namenila moč, o kateri nikdar ni sanjal in si je tudi ni želel?
   Spoznajte uganke in včasih skoraj nepremostljive prepreke, ki so jih morali vagabundi ob sodelovanju in pomoči skrivnostnega detektiva Roberta premagati, da bi rešili tisto, pred katero trepeta ves vesoljni svet. Zakaj se je moral Gabriel daleč v srednjem veku boriti za življenje, ko še niso poznali zdravila za kugo? Je morda Maya tista čarovnica, o kateri so tisočletja pisali legende?
   Potujte v zgodbi z mladimi popotniki skozi čas, vse od »Raja pa do pekla«, ko so jim že tako zapleteno pot prekrižala bitja, pred katerimi so se tresle hlače tudi usposobljenemu detektivu, vajenemu vsega hudega. Vendar pa ima tudi on skrivnost. Jo bo razkril prijateljem?
   Kot bralec za vekomaj postanite sedmi član skupine, v času izgubljenih vagabundov ter jim z upanjem pomagajte, da bi se vrnili domov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FILM-1
FILM-2
FILM-3
FILM-4
FILM-5